понеділок, 19 березня 2018 18:20

"Нікого не звинуватив, причин не пояснив" - розповіли про останні години життя льотчика Волошина

"Нікого не звинуватив, причин не пояснив" - розповіли про останні години життя  льотчика Волошина
Виконувач обов'язки голови Миколаївського аеропорту Владислав Волошин, який наклав на себе руки, не залишив передсмертної записки і не повідомив медикам причини свого вчинку. Фото - СВІДОК.info

Виконувач обов'язків голови Миколаївського аеропорту Владислав Волошин, який наклав на себе руки, не залишив передсмертної записки і не повідомив медикам причини свого вчинку.

Волошин стріляв у себе близько 13:30, а помер близько 15:00, пише "Українська правда" з посиланням на власні джерела у поліції.

"Записки він не залишив. Більше того, коли приїхали медики, він був живий, був у контактному стані. Він не повідомив ніякої інформації, нікого не звинуватив, причин не пояснив. Спілкувався з медиками, міг говорити, але не сказав нічого, що допомогло б слідству", - каже співрозмовник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голова Миколаївської ОДА відреагував на самогубство льотчика Волошина

Відсутність передсмертної записки підтвердили і в прес-службі поліції.

"Записки не було. Триває слідство. Поки що слідство розглядає всі можливі версії. І, можливо, встановить додаткові кваліфікації, якщо вони будуть", - сказала речник поліції Миколаївської області Олена Бережна.

Бережна також додала, що поліція досліджує переписку Волошина з працівником аеропорту, де Волошин говорить про наміри покінчити з життям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Паперові літачки у пам'ять про пілота Волошина викинули в урну

"Слідство вивчатиме всі версії, і будуть допитані всі люди, бо телефон також був вилучений. У переписках, які були, наразі не встановлено прямих погроз, які могли б свідчити про те, що щось загрожувало загиблому. Але все це буде досліджуватись, і в результаті слідство встановить можливі версії додаткові", - сказала Бережна.

Правоохоронці опитують свідків у справі. Розслідування цієї справи перебуває під особистим контролем начальника ГУНП у Миколаївській області, генерала поліції Юрія Мороза.

18 березня у Миколаєві у власній квартирі наклав на себе руки військовий льотчик та виконувач обов'язків глави миколаївського аеропорту 29-річний Владислав Волошин. Його родина перебувала вдома, а постріл із кімнати почула дружина, за даними правоохоронців. Згодом ЗМІ повідомляли, що причинами самогубства Волошина можуть бути проблеми, що виникли в ході ремонту аеропорту.

Зараз ви читаєте новину «"Нікого не звинуватив, причин не пояснив" - розповіли про останні години життя льотчика Волошина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути