понеділок, 28 жовтня 2013 21:03

На трасі Київ-Чоп міліціонеру проламали череп 5-кілограмовим каменем

На трасі Київ-Чоп міліціонеру проламали череп 5-кілограмовим каменем
Фото: podrobnosti.ua

На Житомирщині ледь не загинув міліціонер. На легковик із правоохоронцями впав п'ятикілограмовий камінь. Скоріше за все, його хтось скинув із пішохідного мосту, що проходить над дорогою. Камінь пробив лобове скло авто і влучив чоловіку у голову - капітан міліції наразі у реанімації.

Опергрупа райвідділу міліції їхала на затримання у сусідній район. Коли машина проїжджала під мостом, згори на неї упав камінь, пробив лобове скло і вдарив у голову водія. За кермом був заступник начальника райвідділу, 35-річний капітан міліції Сергій Северинчук. Шматок граніту проламав йому череп у ділянці лоба та носа. Без свідомості чоловіка забрала "швидка". Зараз він у реанімації обласної лікарні у тяжкому стані, правоохоронцеві зробили операцію, йшлося у сюжеті "Надзвичайних новин" на ICTV.

Машина, на якій їхали міліціонери, наразі на майданчику біля райвідділу міліції, вона належала травмованому. Після удару автомобіль міг спричинити ДТП, але пасажири швидко зорієнтувалися і зупинили транспортний засіб.

У міліції уже занесли інцидент до реєстру досудових розслідувань, стаття "хуліганство". Санкція статті передбачає позбавлення волі від 3 до 7 років. Наразі правоохоронці встановлюють особу, яка кинула камінь на трасу. Говорять, випадково впасти він не міг - це не частина конструкції мосту.

 

Зараз ви читаєте новину «На трасі Київ-Чоп міліціонеру проламали череп 5-кілограмовим каменем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути