Ексклюзиви
середа, 23 жовтня 2013 14:51

В Ужгороді компанія підлітків двічі зґвалтувала дівчину в парку

В Ужгороді компанія підлітків двічі зґвалтувала дівчину в парку
Фото: newsmarket.com.ua

У лісовому масиві "Старий сад" м.Ужгорода міліціонери помітили чотирьох хлопців з приспущеними штанами, які знущалися над заплаканою дівчиною, повідомляє прес-служба УМВС України у Закарпатській області.

Побачивши правоохоронців, зловмисники почали тікати, та вже за кілька секунд були затримані. У одного з правопорушників було вилучено мобільний телефон потерпілої, який він відібрав силою. Ними виявилися четверо приятелів: двом із них по 14 років, іншим - 19 та 21 рік.

З'ясувалося, що вони познущалися над 19-річною дівчиною вже вдруге. Днем перед тим післяобідньої пори неподалік парку "Спартак" ці ж молодики, застосувавши фізичну силу, вступили з цією дівчиною в статеві зносини неприроднім способом. Про цей випадок перелякана дівчина батькам не розповіла.

Відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.153 Кримінального кодексу України (Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом). Наразі проводяться необхідні судово-медичні експертизи. Триває досудове слідство.

Зараз ви читаєте новину «В Ужгороді компанія підлітків двічі зґвалтувала дівчину в парку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

57

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути