середа, 01 травня 2013 13:05

На Рівненщині "Лексус" на швидкості злетів з дороги й перевернувся: водій загинула
6

Фото: Фото: ДАІ Рівненської області

У вівторок, 30 квітня, ввечері на автодорозі між селами Тесів та Сіянці Острозького району Рівненської області автомобіль "Лексус GS-300" на швидкості злетів з траси й перевернувся. 36-річний водій загинула на місці ДТП.

"Пригода сталася орієнтовно о 17 годині на автодорозі сполученням Рівне-Тучин-Гоща. Між селами Тесів та Сіянці Острозького району водій автомобіля "Лексус GS-300" не вибрала безпечну швидкість руху й не впоралася з керуванням. Легковик з'їхав на ліву за рухом обочину й перевернувся. "Лексус" прямував зі сторони райцентру Гоща в напрямку Острога", - розповідає Руслан Панасюк, інспектор сектора зв'язків з громадськістю обласного відділу ДАІ.

Легковик перевернувся кілька разів. Він розтрощений вщент. Зім'ято дах, капот, вибиті шибки на вікнах. За його кермом була 36-річна мешканка обласного центру. Вона загинула на місці пригоди. Під час ДТП її викинуло через лобове вікно з машини. Жінка не була пристебнута пасками безпеки. Тіло загиблої доставили в Рівне в морг. Вона працювала медсестрою в обласній клінічній лікарні.

Нагадаємо, два роки тому на автодорозі Київ-Чоп біля села Птича Дубенського району на Рівненщині автомобіль "RANGE ROVER" на швидкості врізався в дорожнє огородження й перевернувся. 31-річна  пасажирка померла на місці ДТП, а водія доставили в реанімацію.

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині "Лексус" на швидкості злетів з дороги й перевернувся: водій загинула». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

62

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути