вівторок, 12 березня 2013 13:31

На Рівненщині діти в лісі знайшли тіло немовляти

На Рівненщині діти в лісі знайшли тіло немовляти
Фото: www.medicrf.ru

У лісопосадці на околиці села Зносичі Сарненського району Рівненської області троє дітей знайшли тіло немовляти. Воно було закутане у рушник і ковдру.

"На мертве немовля натрапили троє місцевих дітей. У суботу, 9 березня, перед обідом вони гралися за селом біля лісу. Коли натрапили на знахідку, то одразу ж розповіли батькам. Дільничний інспектор міліції викликав на місце знахідки слідчо-оперативну групу", - розповідає Олена Дудко із сектора зв'язків з громадськістю обласної міліції.

Тіло немовляти було закутане в рушник і дитячу ковдру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Червонограді знайшли закутане в ковдру немовля

"Згідно зі свідоцтвом про смерть, немовля померло ще до народження від внутрішньоутробної асфіксії плоду. Тобто шия плоду була двічі туго обвита пуповиною. Медики констатували, що плід був недоношеним", - пояснює Наталія Кирковська із Сарненського райвідділу міліції.

Правоохоронці розшукують жінку, яка залишила тіло народженої дитини в лісопосадці. За цим фактом відкрите кримінальне провадження.

Нагадаємо, що в листопаді минулого року поблизу під'їзду однієї з багатоповерхівок у Рівному перехожий знайшов пакет з мертвою обпаленою дитиною. Судово-медичні експерти встановили, що дитина народилася мертвою й кримінальне провадження закрили.

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині діти в лісі знайшли тіло немовляти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути