понеділок, 25 лютого 2013 08:50

24-річна донеччанка народила дитину в кущах, там же і покинула

24-річна донеччанка народила дитину в кущах, там же і покинула
Фото: gazetavv.com

У Донецькій області молода мати холоднокровно прирекла на смерть свою новонароджену дитину, повідомляє ТСН.

За словами начальника Великоновосілківського райвідділу Віталія Єрьоменка, медики повідомили їм про те, що надійшла 24-річна дівчина в післяпологовому стані - але без дитини.

На питання медиків, де малюк і що ж з нею сталося, вона відповідати відмовлялася. Правоохоронці з'ясували, що коли дівчина завагітніла вже втретє, ставати на облік і виконувати приписи лікарів не стала.

Вона вела аморальний спосіб життя. Раніше правоохоронці спільно з працівниками соцслужб забрали у неї двох дітей і помістили крихіток у притулок.

Коли настав час народжувати, дівчина пішла в порослі чагарником руїни приватного будинку, розташованого на тій же вулиці, де вона жила зі співмешканцем і його мамою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Криму померло немовля. Хлопчика не стало через дев'ять днів лікування

Там у кущах вона народила, доклала дитину до грудей, а потім огорнула її знайденим серед сміття поліетиленом, прикрила дрантям, черепицею, частинками цегли і пішла.

Міліціонери намагалися дізнатися у горе-матери, де ж саме вона кинула свою доньку, але та плуталася, заговорювалась і називала весь час різні місця.

Коли оперативники знайшли дівчинку, та була вже давно мертва. Розтин показав, що смерть дитини настала від переохолодження. Причиною свого дикого вчинку породілля називає те, що дитина не потрібна ні їй, ні цивільному чоловіку.

За фактом смерті дитини відкрито кримінальне провадження за ст. 117 КК україни - "умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини". Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження свободи на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк.

Зараз ви читаєте новину «24-річна донеччанка народила дитину в кущах, там же і покинула». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути