субота, 19 січня 2013 02:17

У Полтаві чоловік побив лікаря і медсестру, за те вони повільно оглядали його сина

У Полтаві чоловік побив лікаря і медсестру, за те вони повільно оглядали його сина
ФОТО: ua.korrespondent.net

У Полтаві 33-літній чоловік побив лікаря і медсестру приймального відділення дитячої міськлікарні, пише ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА.

Як повідомили у відділі зв'язків з громадськістю облуправління міліції в п'ятницю, встановлено, що в приймальне відділення каретою швидкої медичної допомоги був доставлений малолітній хлопчик у супроводі батька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З початку року "швидка допомога" стала швидкою не для всіх

"Дитина погано себе почувала, тому її привезли в лікарню для огляду та надання медичної допомоги. Під час очікування, батько обурився нібито повільністю медичного персоналу і почав з ними сварку. В ході суперечки чоловік втратив контроль над своїми діями і вдарив спочатку 44-літню медсестру, а потім і 52-літнього лікаря, який намагався вступатися за колегу. Після цього чоловік із дитиною залишили медичний заклад, а лікарі викликали міліцію і звернулися за допомогою до колег", - говориться в повідомленні.

Працівники міліції почали кримінальне провадження за статтею 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження). Раніше чоловік не мав жодних проблем із законом. При спілкуванні з правоохоронцями підозрюваний не заперечує, що завдав тілесні ушкодження лікаря і медсестрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Донецьку врятували немовля, яке народилося без шкіри

Слідство з'ясовує, що спонукало батька до таких неправомірних дій. У разі доведення провини, чоловіка можуть покарати штрафом, або громадськими роботами, або виправними роботами, або арештом, або позбавленням волі, залежно від тяжкості завданих тілесних ушкоджень потерпілим, ступінь якої повинна визначити судово-медична експертиза.

Зараз ви читаєте новину «У Полтаві чоловік побив лікаря і медсестру, за те вони повільно оглядали його сина ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути