Ексклюзиви
понеділок, 28 січня 2013 15:55

На Прикарпатті повісилися 13-річна дівчинка

На Прикарпатті повісилися 13-річна дівчинка
Фото: world.fedpress.ru

13-річна жителька одного з сіл Верховинського району Івано-Франківської повісилася в сусідній з її хатою новобудові. Її виявила старша сестра.

Як розповіли в міліції, ця сім'я, в якій загалом було семеро дітей, вважалася неблагополучною. Два роки тому наклав на себе руки батько. Він застрілився. Діти залишилися з мамою, яка є інвалідом і, на жаль, полюбляє горілочку. Навіть дітей посилала за спиртним. Наприклад, не так давно працівники міліції затримали з пляшкою горілки саме цю дівчинку, яка повісилася. Був складений відповідний протокол, пише Стик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У луцькому готелі знайшли трупи двох іноземців з простріленими головами

Та що спонукало дитину до такого страшного вчинку поки що невідомо. Водночас і постає проблема – що робити з дітьми. Адже усі вони ще неповнолітні.

Тим часом, у Калуші постраждала ще одна дитина – також дівчинка, 1998 року народження. Щоправда, її життю та здоров'ю, мабуть вже загрози немає. Потерпілу вчасно доставили до реанімації, де її прокапали, провели інші лікувальні заходи. А потрапила вона до лікарні з діагнозом алкогольне отруєння, після того, як у компанії друзів спожила якогось енергетичного напою.

Зараз ви читаєте новину «На Прикарпатті повісилися 13-річна дівчинка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути