Ексклюзиви
вівторок, 06 березня 2012 17:05

На Одещині можуть посадити пенсіонера, який застрелив грабіжника

На Одещині можуть посадити пенсіонера, який застрелив грабіжника

Житель Одеської області 1949 року народження, захищаючись від зловмисників, які проникли до нього на підприємство, застрелив 19-річного підлітка, і тепер йому загрожує кримінальна відповідальність.

Як повідомляє відділ зі зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України в Одеській області, чоловік сам заявив в міліцію про подію. За його словами, двоє зловмисників проникли до нього на підприємство, щоб скоїти крадіжку майна.

Скориставшись своїє гладкоствольною рушницею 12 калібру, він зробив 4 постріли, поранивши обох грабіжників 18 і 19 років. Підлітки були доставлені в центральну районну лікарню, де старший з них помер.

В результаті слідчий відділ міліції Кодимського району порушив проти підприємця кримінальну справу за ч.1 ст.118 (умисне вбивство при перевищенні меж необхідної оборони або при перевищенні заходів, необхідних для затримання злочинця) Кримінального кодексу України. Про порушення кримінальної справи за фактом незаконного проникнення міліція не повідомляє.

Зараз ви читаєте новину «На Одещині можуть посадити пенсіонера, який застрелив грабіжника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути