Ексклюзиви
середа, 03 квітня 2013 21:16

На Московському мосту автобус протаранив відбійник і завис над річкою

У середу, 3 квітня, у Києві на Московському мосту автобус протаранив відбійник і завис над річкою. Про це повідомив свідок ДТП, пише "Обозреватель"

"Приблизно о 19.30 автобус ЛАЗ без "гармошки" протаранив близько 40 метрів відбійника і вилетів на узбіччя, зависнувши над річкою Десною. ДТП сталося біля зупинки "Парк Дружби Народів", - повідомив він.

Автор: Фото: скріншот з videoprobki.ua
 

http://videoprobki.ua

На відео наданому очевидцем, видно розкидані на дорозі уламки автобуса. На місце аварії приїхали чотири машини швидкої допомоги.

"Тільки що їхав у бік Троєщини - починаючи від зупинки "Московський міст" (або як вони правильно) праворуч на узбіччі відбійник, знесений у довжину метрів на 100, рейсовий автобус, що стоїть майже біля обриву в Десну і чоловік, живий, але покалічений на асфальті", - написав на форумі zugunder.com користувач "медбрат".

"Навіть не віриться, що я пишу це через годину після події... Автобус несло по всьому Московському мосту, відмовили гальма, нас кидало від бортика до бортика, повибивало шибки та двері, які придавили мене, завдяки чому я не вилетіла на дорогу. Потім я пам'ятаю, як з мене змивали чужу кров і один добрий чоловік на руках відніс мене в свою машину і відвіз додому. Вже не знаю, як я згадала адресу. Ні з чим не можу порівняти цю карусель смерті, яка обійшла мене стороною. Але я не відчуваю пальців, які набирають цей текст. Дякую вищим силам, постраждали багато, але ніхто не загинув ", - написала на своїй сторінці "Вконтакте" користувач Олена Бєлкіна, яка їхала у автобусі.

Зараз ви читаєте новину «На Московському мосту автобус протаранив відбійник і завис над річкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути