понеділок, 18 березня 2013 17:14

ДТП з дружиною Реброва: родичі загиблої побоюються, що провину повісять на водія "ВАЗу"

ДТП з дружиною Реброва: родичі загиблої побоюються, що провину повісять на водія "ВАЗу"
а кермом позашляховика була дружина відомого футболіста Сергія Реброва. Фото:www.ua-football.com

У неділю, 17 березня, на Лісовому кладовищі в Києві поховали Женю Веременко, яка загинула на Столичному шосе Києва в ДТП за участю дружини помічника тренера ФК "Динамо" Сергія Реброва.

На прощання з 19-річною дівчиною, яка лише місяць тому вийшла заміж і збиралася стати мамою, прийшли кілька десятків осіб, пише news.mail.ru.

"В основному родичі і найближчі друзі, - розповідають знайомі дівчата. - Вови (чоловіка - ред.) на похороні не було, він все ще в лікарні".

Зараз за фактом ДТП розпочато кримінальне провадження. Слідчі проводять десятки експертиз, щоб визначити винуватця аварії. Що стало причиною ДТП - погана погода чи перевищення швидкості, досі невідомо. Людмила Реброва, яка постраждала найменше і могла б розповісти про причини страшної аварії, з журналістами не спілкується. По справі вона проходить як свідок.

"Жигулями" в той вечір керував чоловік загиблої. Родичі хлопця чекають на вирок лікарів і побоюються, що відомі та заможні учасники ДТП зроблять його винуватцем. Втім, на камеру говорити поки не наважуються.

Ввечері 14 березня в Києві на Столичному шосе, менш ніж в кілометрі від бази ФК "Динамо", Range Rover протаранив ВАЗ-2104 - загинула жінка. За кермом позашляховика була дружина відомого футболіста Сергія Реброва.

Зараз ви читаєте новину «ДТП з дружиною Реброва: родичі загиблої побоюються, що провину повісять на водія "ВАЗу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

67

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути