четвер, 23 серпня 2012 13:04

Скандальна аварія на Перова: постраждалі будуть судитися з перевізником

Скандальна аварія на Перова: постраждалі будуть судитися з перевізником
Правила порушив водій автобуса - не пропустив вантажівку. Фото: obozrevatel.com

Жертви гучної ДТП з маршруткою і вантажівкою на бульварі Перова кажуть, що їх кинули напризволяще і збираються подавати до суду на перевізника, пише Сегодня.

За даними ДАІ, правила порушив водій автобуса - не пропустив вантажівку.

"До нас прийшли від компанії-перевізника, сказали, що допоможуть, - розповідає постраждала Надія Губань. - На другий день ще чоловік приходив, те ж саме пообіцяв, а потім всі пропали. Я ще у лікарні - у мене зламане ребро, удари, гематоми, рвана рана на лікті. Я не хочу їм прощати. Я їхала нормальною людиною, за що я повинна мучитися зараз? Я не пробачу їм. Я по-людськи чекала, поки вони підійдуть і допоможуть, а тепер піду до суду".

А до постраждалого Єгора Сопельнікова навіть не приходили від перевізника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Черкащині у ДТП загинули дві людини

"У мене пробита легеня, там почало збиратися повітря, тому зробили операцію. Також зламані три ребра. Я засуджу компанію. З такою неповагою до нас поставитися ... До мене взагалі не зайшли, не запитали, чи живий я, допомогти чи що", - каже Єгор.

Юристи вважають, що у потерпілих є всі козирі, щоб покарати перевізника.

"Це 100% відповідальність перевізника. Постраждалим потрібно взяти довідку, що вони потрапили в цій ДТП, довідку з лікарні з чеками на ліки. Потім звернутися до суду з цивільним позовом", - розповідає юрист Любомир Дроздовський.

Нагадаємо, в минулий четвер вантажівка ЗІЛ-45 протаранила маршрутку № 498, в якій знаходилося більше 20 осіб. Як відомо, в результаті постраждали 10 осіб, п'ятеро потрапили до лікарні. 45-річна Ірина Яремич і зовсім була на межі життя і смерті, решта отримали переломи і травми внутрішніх органів. Зараз всі досі у лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Скандальна аварія на Перова: постраждалі будуть судитися з перевізником». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути