Ексклюзиви
пʼятниця, 17 серпня 2012 14:01

На Черкащині у ДТП загинули дві людини

17 серпня близько першої ночі в Жашківському районі на Черкащині на автошляху "Жашків-Буки" загинули водій "Ланоса" 33-річний Андрій Ільчук та його пасажир 19-річний Олександр Яремко. Вони їхали з Києва в село Кути Маньківського району. На повороті біля села Сорокотяга машину знесло у кювет. Через зіткнення з деревом водій і пасажир загинули на місці. Тіла витягували жашківські рятувальники за допомогою гідравлічного обладнання, повідомляє Олег Ткаченко з МНС у Черкаській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через ДТП на Херсонщині та Полтавщині загинуло 2 людей, ще 21 госпіталізовано

"Андрій живе у Києві, а в нашому селі його дружина з маленькою дитиною. А в Саші тут бабуся по матері живе. Коли ховатимуть, не знаємо. Бо тіла на експертизі в Умані. Андрія мабуть ховатимуть у Києві. Він такий приємний, він хоч і не з нашого села, але всі його знали. Теща була від нього в захваті, казала, мій Андрій, в мене такий зять, як ні в кого. Дуже хороша людина була. Сашу поховають у нашому селі. Теж хороша дитина була. Окрім нього є старші брат і сестра", - розказала телефоном бухгалтер сільської ради Валентина Іванівна.

Андрій Ільчук та Олександр Яремко не доїхали до Кутів 20 км.

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині у ДТП загинули дві людини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути