пʼятниця, 15 березня 2013 09:01

Смертельне зіткнення "Range Rover" та "Жигулів". За кермом позашляховика була дружина футболіста Реброва

Смертельне зіткнення "Range Rover" та "Жигулів". За кермом позашляховика була дружина футболіста Реброва
Смертельна аварія на Столичному шосе. Фото: avtopoligon.infо

ДТП сталася у Києві, приблизно о 20.00, на Столичному шосе, менш ніж в кілометрі від бази ФК "Динамо". Попередньо встановлено, що автомобіль Range Rover рухався по Столичному шосе від селища Конча-Заспа.

За попередніми даними, жінка за кермом Range Rover не впоралася з керуванням свого люксового позашляховика і виїхала на смугу зустрічного руху (удар Рейндж Ровер прийшовся в передній правий кут), де протаранила ВАЗ-2104, який від удару перекинувся, пише Автополігон.

Внаслідок ДТП молода жінка-пасажир ВАЗ-2104, яка знаходилася на передньому сидінні, отримала смертельні травми. Коли її витягли з автомобіля та передали медикам вона ще дихала, але через лічені хвилини померла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Криму 20-річний водій протаранив на "Хонді" рейсовий автобус і загинув

Лікарі "швидкої" госпіталізували з серйозними травмами водія ВАЗу. Жінка-водій Range Rover за попередніми даними не постраждала.

На місці ДТП був помічений відомий футболіст Сергій Ребров, який приїхав на спорткарі Aston Martin. Ребров був схвильований і навіть посварився з журналістами.

Пізніше вдалося дізнатися, що за кермом Range Rover нібито знаходилася дружина Сергія Реброва. Однак офіційного підтвердження ця інформація ще не отримала.

Відзначимо також, що крім слизької дороги через дощ і туман ДТП могли спровокувати перевищення швидкості і, як не дивно, сильно зношена гума на задній осі позашляховика Range Rover.

Зараз ви читаєте новину «Смертельне зіткнення "Range Rover" та "Жигулів". За кермом позашляховика була дружина футболіста Реброва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

44

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути