середа, 13 березня 2013 13:21

На Кіровоградщині розбились дві вантажівки: водія відволікла пані
5

Фото: Фото: Прес-служба ДАІ

12 березня о 3.20 при в'їзді у Кіровоградську область 52-річний водій автомобіля Renault Premium з напівпричепом в'їхав у причіп автомобіля КамАЗ. В результаті удару з першого на дорогу розсипалися колоди, а з другого цегла, повідомив начальник сектору профілактичної роботи у ДАІ Кіровоградської області 43-річний Сергій Кузьменко.

"Це трапилося на 271 км автодороги Київ – Одеса в Ульянівському районі нашої області. Водій "рено" відволікся від керування. В нього в кабіні була пасажирка. Вантаж з обох машин розсипався по проїзній частині смуги, що йде в бік Києва. Тому проїзд тут довго був заблокований. Його пустили по зустрічній смузі в бік Одеси, на 2-кілометровому відрізку дороги. Про це водіїв заздалегідь з обох сторін попереджали два екіпажі наших працівників. Добре, що інтенсивність транспорту була невелика. Тому затору транспорту не виникало. Цеглу склали на узбіччі, а "кругляк" завантажили на інший транспорт", - розказав Сергій Іванович.

Кузьменко сказав, що внаслідок ДТП постраждала лише 26-річна пасажирка Renault Premium. Вона отримала тілесні ушкодження та доставлена до Ульянівської районної лікарні. В неї діагностували перелом кісток тазу.

Зараз ви читаєте новину «На Кіровоградщині розбились дві вантажівки: водія відволікла пані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути