неділя, 03 січня 2021 03:28

На Львівщині затримали нелегалів із Туреччини

На Львівщині затримали нелегалів із Туреччини
Чужинці з'явилися вночі у прикордонні та прямували в бік кордону з Польщею. Фото: Державна прикордонна служба України

Чотирьох іноземців, які мали намір нелегально потрапити до країн ЄС у новорічну ніч, затримав прикордонний наряд відділу "Рава-Руська", що на Львівщині.

"Про підозрілих чужинців, які з'явилися вночі у прикордонні та прямували в бік кордону з Польщею, повідомив у підрозділ Держприкордонслужби дільничний інспектор. Група реагування швидко затримала групу чоловіків. Затримані виявилися громадянами Туреччини, які мали з собою документи", - про це повідомила Державна прикордонна служба України.

Іноземців доставили у прикордонний підрозділ для проведення перевірочних заходів та прийняття відносно порушників правового рішення і притягнення до відповідальності за ст. 204-1 КУпАП (незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прикордонники затримали групу нелегальних мігрантів

Також встановлюються деталі правопорушення. Попередньо стало відомо, що в Україну подорожувальники прибули встановленим порядком - через авіаційні пункти пропуску у Львові та Києві.

На Львівщині поліцейські викрили іноземця, який переправляв нелегалів через український кордон. З одного пасажира чоловік брав $1600 тис.

Зараз ви читаєте новину «На Львівщині затримали нелегалів із Туреччини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути