четвер, 20 грудня 2012 10:49

На Ксенії Ляпіній рейдери випробували сльозогінний газ

На Ксенії Ляпіній рейдери випробували сльозогінний газ
Фото: liga.net

Учора, 19 грудня, у другій половині дня до народного депутата Ксенії Ляпіної та мешканців Дарницького району міста Києва особи характерної зовнішності, які самовільно захопили автостоянку по вулиці Ревуцького, 1, застосували так званий сльозогінноперцевий газ.

Про це повідомила сама народний депутат Ксенія Ляпіна, яку вчора мешканці Дарницького району Києва запросили на мітинг щодо незаконного захоплення автостоянки по вул. Ревуцького, 1, повідомили у прес-службі партії "За Україну!".

"Рейдери перекрили на автостоянці рух, тому люди не можуть ні забрати свої авто з автостоянки, ні заїхати на автостоянку. Коли люди почали підходити до шлагбаума, рейдери застосували до них, у тому числі до мене та журналістів, сльозогінноперцевий газ", - розповідає політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рейдери пирскали газом та кидалися будматеріалами біля Гостинного двору

Постраждалі викликали правоохоронні органи, Ляпіна, написала заяву до правоохоронних органів з вимогою порушити кримінальну справу.

Також учора Ксенія Ляпіна звернулася з депутатським запитом до генерального прокурора Пшонки з вимогою всебічно розслідувати силовий напад на людей та незаконне захоплення автостоянки по вул.Ревуцького, 1.

До народного депутата Ляпіної звернулися більше тисячі мешканців Дарницького району з проханням не допустити знищення автостоянки по вул. Ревуцького, 1 в Дарницькому районі Києва. Сьогодні лише користувачами автостоянки є більше тисячі автовласників. У разі закриття автостоянки, єдиним місцем для паркування автомобілів залишиться зелена зона та прибудинкова територія. Крім того, мешканців та автовласників надзвичайно хвилює, що територією автостоянки проходять водогін та колектор, від яких залежить життєзабезпечення всього Лівобережжя і будь-яке будівництво на її місці може призвести до техногенної катастрофи в Києві.

Автостоянка по вул. Ревуцького, 1 існує вже більше двадцяти років, але з'явилося ТОВ "Аллан плюс", яке подало до суду позов про звільнення території автостоянки. Не дочекавшись остаточного вирішення спору, навіть в суді першої інстанції, ТОВ "Аллан плюс" 11.12.12 року рейдерським методом за допомогою більше сотні бійців характерної зовнішності захопили територію автостоянки. На автостоянку увірвалося кілька автобусів "Богдан" і один великий автобус типу "Неоплан" та легкові автомобілі. Ці молодики зламали захисну решітку приміщення охорони, залили сльозогінним газом охоронців, які на той момент там знаходилися, та, застосувавши фізичну силу, викинули їх зі стоянки на вулицю, навіть не повернувши їм їхні особисті речі. Також рейдери трощили майно та били випадкових перехожих, не дивлячись на їх вік і стать. Керували цими діями, як з'ясували мешканці, директор ТОВ "Аллан Плюс" Водолазький В.В. та інші особи, які раніше мали проблеми з законом та демонстративно залякували своїм кримінальним минулим людей, які захищали автостоянку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ніну Москаленко вигнали з будинку і звільнили з роботи

Рейдери захопили приміщення автостоянки, заволоділи персональними даними автовласників, заварили металевими листами та обмотали колючим дротом приміщення автостоянки і нікого не впу скають.

На жаль, місцеві органи виконавчої влади, прокуратура та міліція уникають проведення комплексної перевірки правомірності захоплення ТОВ "Аллан плюс" автостоянки.

Цей випадок черговий раз нам продемонстрував, що в Києві практично немає міської влади. Після виборів розпочалися, уже за традиційною схемою, захоплення земельних ділянок.

Зараз ви читаєте новину «На Ксенії Ляпіній рейдери випробували сльозогінний газ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути