четвер, 21 березня 2013 11:33

На Кіровоградщині колишній зек пограбував студентку, а потім закрив її у себе вдома

На Кіровоградщині колишній зек пограбував студентку, а потім закрив її у себе вдома
Проти підозрюваного відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.187 ККУ.Фото: kievskaya.com.ua

Працівники Гайворонського райвідділу Кіровоградщини затримали 24-річного раніше судимого місцевого жителя. Чоловік підозрюється у скоєнні розбійного нападу на студентку. Яка приїхала вночі в гості до батьків. Коли з вокзалу пішла додому, слідом за нею вирушив незнайомий хлопець. На безлюдній території підійшов і погрожуючи ножем, змусив віддати ланцюжок та гроші, повідомили в прес-службі обласної міліції.

"Дівчина виконала усі вимоги нападника. Сподівалася на те, що після цього він її відпустить. Але він і не збирався цього робити. Бо розумів, що та могла заявити в міліцію. Продовжуючи погрожувати ножем, зловмисник привів дівчину до себе додому. Закрив у кімнаті, де вона просиділа до ранку. Саме тоді прийшов з роботи батько зловмисника. Побачивши в одній з кімнат незнайому заплакану дівчинку почав її заспокоювати. Потім викликав таксі і відправив додому. Але постраждала поїхала в райвідділ міліції", - розповіла Віталіна Бевзенко з обласної міліції.

Нападник в той час пішов на базар, хотів продати золотий ланцюжок. Але знайти покупця не встиг. Зловмисника затримали правоохоронці. Під час огляду у нього вилучили речовий доказ. Проти підозрюваного відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.187 Кримінального кодексу України (розбій) та ч.2 ст. 146 Кримінального кодексу України (незаконне позбавлення волі). За такі дії йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Зараз ви читаєте новину «На Кіровоградщині колишній зек пограбував студентку, а потім закрив її у себе вдома». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути