четвер, 02 квітня 2015 19:23

На Кіровоградщині повісився 16-річний хлопець

На Кіровоградщині повісився 16-річний хлопець

2 квітня о 12.00 в селі Калинівка Кіровоградського району поховали 16-річого Артема Сарваді.

Напередодні він вчинив самогубство.

״Я про трагедію дізнався від матері Артема. Вона працює в дитячому садочку помічником вихователя. Її колеги казали, що Світлана того дня не дуже себе добре почувала. Її тягнуло додому. Сказали, що після обід пішла в магазин по хліб. А потім хтось бачив, що побігла плачучи додому. Мовляв, мабуть щось серйозне трапилося. Мабуть материнське серце щось таки відчувало. Я подумав, може помер її батько. Дзвоню, Свєта, що трапилося. Каже, ой, Вікторе Васильовичу, горе.., немає Артема. Я думав, десь пропав. Питаю, скільки днів як його немає. А вона, в живих його немає.., вже мертвий.., повісився. Як це так, питаю, ви що з ним посварилися. Ні, нібито із-за дівчини, вона його кинула. Каже, дома був і батько. Вона питає, де Артем, він каже, не знаю. Почала кричати, Артем, Артем, а його немає.

Дивляться на горищі відкриті двері. Забралися, а він там висить. Я був на похороні. Приїхало багато молоді із училища, була школа і всі жителі села. Поховали без батюшки в кінці кладовища. Було дуже багато вінків״, - розповів Gazeta.ua Віктор Переверзєв.

В прес-службі обласної прокуратури кажуть, що слідство перевіряє версії, але основна - нерозділене кохання. За кілька днів до цього Артем різав собі вени, але вчасно нагодилася його мати. Хлопець навчався в одному із профтехучилищ в Кіровограді. 1 квітня він був дома у батьків. Через соцмережу ״ВКонтакті״ попрощався зі своїми друзями. Опісля піднявся на горище сараю і вчинив самогубство.

Зараз ви читаєте новину «На Кіровоградщині повісився 16-річний хлопець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути