середа, 25 квітня 2012 12:03

На Дніпропетровщині 3 молодика за кілька каструль і бідон вбили діда

На Дніпропетровщині 3 молодика за кілька каструль і бідон вбили діда
Труп потерпілого з ознаками насильницької смерті було виявлено 23 квітня. Фото: kolo.poltava.ua

Правоохоронці затримали трьох підозрюваних у вбивстві 84-річного пенсiонера. Старого забили до смерті всього лише заради 5 каструль, чайник, бідон та 4 листів металу, повідомляє відділ зв'язків із громадськістю ГУ МВС у Дніпропетровській області.

Труп потерпілого з ознаками насильницької смерті було виявлено 23 квітня в селі Мар'янiвка П'ятихатського району на Дніпропетровщині, пише ТСН.

За скоєння злочину працівники міліції затримали трьох безробітних односельців потерпілого віком 20, 28 та 26 років. Як з'ясувалося, зловмисники пізно в ночі, перебуваючи в станi алкогольного сп'янiння, з метою таємного викрадення металевих виробiв проникли на територiю приватного домоволодiння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Київщині чоловік намагався відрубати голову своєму пасинку

Коли вони нишпорили в пошуках металу, їх почув господар оселі який вийшов на подвiр'я. Під час сварки молодики руками та ногами побили потерпiлого, спричинивши зазначенi тiлеснi ушкодження. Пiсля цього зловмисники забрали п'ять каструль, бідон, чайник та чотири металевих листа на суму 1800 гривень. Наразі викрадене вилучене як речовий доказ.

За цим фактом слідчим відділом П'ятихатського райвідділу міліції були порушені кримінальні справи за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) та за ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

 

Зараз ви читаєте новину «На Дніпропетровщині 3 молодика за кілька каструль і бідон вбили діда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути