четвер, 21 червня 2012 16:41

На Чернігівщині дівчину зґвалтували і хотіли закопати живцем

На Чернігівщині дівчину зґвалтували і хотіли закопати живцем
Жінку змусили підписати документи про нерозголошення цієї історії. Фото: novostey.com

У мережі з'явилася інформація про страшний злочин, який стався в місті Прилуки Чернігівської області. Користувачі відразу охрестили цю історію "Оксана Макар № 2".

Так, Баранова Анна залишила в соцмережі повідомлення про те, що її сестру Марію, яка проживає в місті Прилуки, зґвалтували і намагалися поховати живцем, пише Сегодня.

"Мою сестру 17 червня зґвалтували і побили, порізали ножем. Вивезли у лісопосадку і хотіли закопати живцем. У неї маленька дитина, а чоловік помер півроку тому. Вона в реанімації. До справи причетні начальники правоохоронних органів міста Прилуки. Незважаючи на подані заяви, експертиза не проводиться, слідчий не приходить, медична допомога не надається... Справу хочуть зам'яти. Загрожують не тільки потерпілій, а й рідним і близьким", - написала Анна.

Журналісти зв'язалися з Анною Барановою, рідною сестрою потерпілої жінки. Вона підтвердила викладену в соцмережах інформацію.

Як розповіла Анна, подія сталася 17 червня в місті Прилуки. Її 31-річну сестру Марію зґвалтували знайомі її куми.

"Марія перебуває у вкрай важкому фізичному та емоційному стані і ні з ким не хоче розмовляти. Її за допомогою погроз і залякування змусили підписати документи про нерозголошення цієї історії. Зрозумійте її правильно, у неї маленька дитина, і чоловік помер півроку тому", - розповіла Анна.

"Марія кричала: "Нікому нічого не скажу, буду все заперечувати". Вона погодилася взяти гроші на лікування, бо сама б не впоралася. Коли людину ще й притиснули ... Вона підписала все", - зазначила Ганна.

Дівчина додала, що зараз Марію з Прилук перевезли до Чернігова, щоб зробити томограму мозку. Злочинці нібито погодилися оплатити лікування потерпілій.

"Я втратила зв'язок із сестрою. Зв'язуюся тільки через рідних, вони всі дуже налякані", - зазначила Анна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рівнянин намагався зґвалтувати дівчину біля Пагорбу Слави

За словами Анни, кума Марії відразу після інциденту змінила свідчення, заявивши, що бачила, як дівчину просто ударили. Анна боїться за життя своєї сестри і рідних і хоче, щоб злочинці понесли заслужене покарання.

Як розповів глава прес-служби МВС міста Прилуки Бриль Сергій Миколайович, до них дійсно зверталася Баранова Анна із заявою про зґвалтування.

"Заява про зґвалтування Баранової Анни до нас надійшло 19 червня. На місце події виїхала оперативно-слідча група і розпочато розслідування. Однак рівно через добу, 20 червня, дівчина відкликала свою заяву, написавши, що претензій не має. У зв'язку з цим всі слідчі заходи були припинені", - розповів Бриль.

Сергій Миколайович додав, що міліція може проводити розслідування тільки по фактах, викладених у заяві. Проте потерпіла її відкликала.

Зараз ви читаєте новину «На Чернігівщині дівчину зґвалтували і хотіли закопати живцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

66

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути