четвер, 14 червня 2012 18:32

Спецтема: Зґвалтування та вбивство Оксани Макар

Двоє ґвалтівників Макар заперечили свою провину у вбивстві

Двоє ґвалтівників Макар заперечили свою провину у вбивстві
Третій вважає, що особливої жорстокості не було. Фото: glavred.info

На сьогоднішньому засіданні суду у справі Оксани Макар двоє з трьох підсудних свою провину у вбивстві дівчини заперечили. Про це повідомляє NovostiN.

Після того, як прокурори закінчили читання обвинувального висновку, суддя Селіванова звернулася до трьох підсудних, запитавши їх, чи визнають вони свою провину.

Спочатку суддя звернулася до Євгена Краснощок, запитавши, чи визнає він свою провину за пунктами 4, 10, 12 статті 115 КК України. Очевидно, Євген не знає закони, тому перепитав, про що ця стаття. Суддя Селіванова конкретно пояснила, що стаття про умисне вбивство з особливою жорстокістю. На це Краснощок відповів, що не було там особливої жорстокості, мовляв, був тільки замах на вбивство.

Інші звинувачення, що стосуються згвалтування і насильницького задоволення статевої пристрасті у збочених формах, Краснощок також відмовився підтверджувати.

"Ну ви даєте!", - не стримала своїх емоцій суддя Селіванова і задала ті самі питання двом іншим підсудним. Погосян і Присяжнюк відповідали на питання судді коротко і просто: "так" чи "ні". Зокрема, свою провину у вбивстві дівчини обидва заперечують.

У той же час мати дівчини Тетяна Суровицька не прийшла на сьогоднішнє засідання. Її адвокати вирішили, що жінці буде важко слухати подробиці вбивства дочки. Суровицька буде присутня на інших засіданнях, коли будуть допитувати свідків.

Нагадаємо, як ми повідомляли раніше, судово-медична експертиза показала, що Оксану Макар гвалтували всі троє обвинувачених.

Зараз ви читаєте новину «Двоє ґвалтівників Макар заперечили свою провину у вбивстві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути