Ексклюзиви
вівторок, 12 червня 2012 15:16

Суд у справі Макар буде відкритим

Суд у справі Макар буде відкритим

Суд прийняв рішення про відкрите судове слуханні у справі Оксани Макар, крім засідань, на яких будуть вивчатися докази інтимного характеру.

Як повідомляє відділ зв'язків із засобами масової інформації Генеральної прокуратури України, повернувшись з дорадчої кімнати судді оголосили своє рішення щодо клопотань, заявлених державним обвинуваченням і адвокатами про проведення відкритого судового засідання у справі О.Макар.

Судді задовольнили клопотання прокурора щодо проведення відкритого судового розгляду справи, за винятком окремих засідань, де будуть вивчатися докази, які не підлягають розголошенню (тобто інтимного характеру).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пшонка: слухання у справі Оксани Макар повинні бути частково відкритими

Як повідомлялося, 8 березня в Миколаєві троє 19-річних хлопців заманили в квартиру Макар, зґвалтували її, а потім, щоб приховати сліди злочину, придушили і спробували спалити живцем. Дівчина вижила, але знаходилась у вкрай важкому стані, їй ампутували руку і стопи.

16 березня, постраждала спецрейсом була доставлена з Миколаївської лікарні у Донецький опіковий центр Інституту невідкладної і відновної хірургії ім. Гусака, де їй зробили кілька операцій, проте врятувати життя не змогли - 29 березня Макар померла.

 

Зараз ви читаєте новину «Суд у справі Макар буде відкритим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути