вівторок, 08 травня 2012 09:04

Рівнянин намагався зґвалтувати дівчину біля Пагорбу Слави

Рівнянин намагався зґвалтувати дівчину біля Пагорбу Слави
Ґвалтівник зізнався слідчим, що уже нападав на дівчат раніше. Фото: vsekommentarii.com

Двоє працівників Рівненського тресту зеленого господарства допомогли міліціонерам затримати 31-річного чоловіка, який напав на дівчину-спортсменку. Незнайомець збив її з ніг та намагався зґвалтувати.

Днями Володимир Онопрійчук та водій Сергій Собовець поверталися додому повз парк біля Пагорбу Слави, що в районі автовокзалу. Раптом чоловіки почули з кущів благання про допомогу – кричала якась дівчина. Вона плакала, на обличчі була кров, а кремезний чоловік хапав її за руки.

"Перехожі побачили, що відбувається і відразу кинулися туди. Кривдник злякався, залишив дівчину і став тікати. Однак чоловіки удвох таки наздогнали його. Тримали незнайомця до приїзду групи швидкого реагування – Володимир Онопрійчук викликав її зі свого мобільного", - розповідає Тамара Лисенко, начальник прес-центру обласного управління міліції. – "Правоохоронці приїхали на місце уже за кілька хвилин".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Миколаївець зґвалтував 16-річну подругу своєї співмешканки

21-річна Марина розповіла, що того дня тренувалася у парку. Вона мешкає у будинку неподалік Пагорбу Слави і часто робить там пробіжки. Цього разу, коли вона подолала всього кількасот метрів, на неї наблизився невідомий здоровань. Він був вищим за неї та сильнішим. Чоловік ударив дівчину та кинув на землю, потім почав тягнути в кущі. Марина пручалася, пробувала вирватися, але їй забракло сил. У цей момент її і знайшли Онопрійчук та Собовець.

"Якби не випадкові свідки, невідомо чим би все закінчилося", - кажуть в міліції. – "Коли нападника затримали, він почав доводити нам, що просто спіткнувся об дівчину і випадково впав на неї".

Кривдника дівчини тримають під вартою. Він зізнався слідчим, що уже нападав на дівчат раніше. Проти рівнянина уже порушили кримінальні справи за грабіж, зґвалтування та замах на вчинення злочину.

Зараз ви читаєте новину «Рівнянин намагався зґвалтувати дівчину біля Пагорбу Слави». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути