пʼятниця, 27 квітня 2012 12:21

На Черкащині зникла дворічна дівчинка

На Черкащині зникла дворічна дівчинка

Вчора, 26 квітня близько 16.00 в селі Сушківка Уманського району на Черкащині зникла дворічна Ілона Копєйкіна. Дівчинка гралася на вулиці біля двору і зникла. У її пошуку задіяно більше 100 осіб: працівники райвіділу міліції, МНС, місцевих жителів та учнів старших класів місцевої школи.

У міліцію мама дівчинки звернулася після того, як самостійний пошук результатів не дав. Вчора пошуки дівчинки тривали до 2.30. Правоохоронці та МНСники прочісували навколишні поля, ліс, берег річки та закинуті хати. Працювали на місці і кінологи з собаками.

Сьогодні пошуки відновилися о 5.30 ранку. Дівчинка приїхала з мамою у село перший разэ

"Ілонка у дворі гралася з племінницею чоловіка, я прибирала в будинку, - розповідає мама дівчинки Інна Копєйкіна. - Тоді племінниця заходить в дім, я питаю, де Ілонка, а вона каже, що думала що дитина зі мною. Я почала її шукати. Обійшла все – річку, пусті хати. Ходила звала її там по кілька разів, коли втратила надію знайти сама подзвонила у міліцію. Ілонка дуже активна, але до чужих на руки не йде. Може піти тільки коли я біля неї. Одягнена у рожеві штанці, зелену кофтинку, блакитні мокасини. Дуже прошу може хтось бачив її, щоб повідомили нам".

 

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині зникла дворічна дівчинка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути