понеділок, 05 серпня 2013 14:57

На Черкащині ротвейлер і німецька вівчарка загризли 5-річного хлопчика

На Черкащині ротвейлер і німецька вівчарка загризли 5-річного хлопчика
Від отриманих травм дитина померла у кареті швидкої медичної допомоги. Фото: neformat.co.ua

3-го серпня об 11.00 у селищі Маньківка на Черкащині сторожові собаки загризли 5-річного хлопчика. Він разом із 9-річним другом перелізли через огорожу погратися у дворі приватного підприємства.

"Територія підприємства розташована по-сусідству. На огороджувальній металевій сітці є попереджувальний напис "Обережно, собаки". Але діти уваги не звернули. Як тільки вони перелізли, їх атакували два сторожові пси породи ротвейлер та німецька вівчарка. Старший хлопчик зміг вчасно перелізти огорожу, що врятувало його від розлючених тварин. А меншого собаки збили з ніг. Звільнити його змогли лише батьки меншого хлопчика, які прибігли, почувши крики дітей. Але допомогти йому вони так і не змогли. Від отриманих травм дитина померла у кареті швидкої медичної допомоги", - розповів помічник начальника управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Черкаській області Костянтин Проценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Київщині ротвейлер загриз насмерть чоловіка

За словами заступника головного лікаря станції швидкої допомоги Петра Лисенка, дитину "швидка" привезла у районну лікарню у стані клінічної смерті.

"Разом із хлопчиком приїхав його батько. Він був у шоковому стані, просив урятувати сина. Але, незважаючи на те, що ми півгодини проводили реанімаційні заходи, повернути дитину до життя не вдалося. Хлопчик був повністю у рваних ранах: шия, голова, грудна клітка, передпліччя, сідниці і спина. З одягу на ньому були носочки і плавки", - розповів травматолог районної лікарні 28-річний Владислав Козанчук.

Власник тварин, який терміново прибув на територію підприємства, застрелив обох собак.

Похорони хлопчика відбудуться сьогодні.

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині ротвейлер і німецька вівчарка загризли 5-річного хлопчика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

69

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути