Ексклюзиви
четвер, 13 червня 2013 09:56

Американського хлопчика, що пережив страшне торнадо, загриз собака

Американського хлопчика, що пережив страшне торнадо, загриз собака
Фото: www.zoopicture.ru

П'ятирічний хлопчик, що вижив під час торнадо у місті Мур (штат Оклахома) 20 травня загинув у результаті нападу собаки друзів своєї сім'ї, повідомляє Huffington Post. Пес породи бульмастіф напав на дитину, коли той взувався, при цьому голосно плачучи.

У той час як господиня собаки заспокоювала хлопчика, пес вбіг із сусідньої кімнати і кинувся на нього. Жінка спробувала розняти їх, але без особливого успіху, після чого вона покликала на допомогу чоловіка. До того часу, як він з'явився, собака вже відпустила дитину. Чоловік відвіз хлопчика у лікарню міста Джессвілл, де проживала сім'я, але лікарі не змогли його врятувати.

Після нападу бульмастіф втік з дому. Згодом його знайшов і застрелив знайомий власника.

Загиблий хлопчик разом зі своєю дворічною сестрою тимчасово проживав у пари, поки його власні батьки заново відбудовували будинок, зруйнований ураганом 20 травня.

Закон округу, де проживала сім'я, передбачає штраф у 500 доларів з власника собаки, яка напала на людину або інша тварина. Місцева рада призначив спеціальну зустріч для обговорення особливих заходів проти деяких порід собак.

Бульмастиф відноситься до числа великих порід. Представники цієї породи вважаються ідеальними собаками-компаньйонами. Кінологи називають бульмастифів "безстрашними і впевненими в собі", але слухняними.

Зараз ви читаєте новину «Американського хлопчика, що пережив страшне торнадо, загриз собака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути