четвер, 24 лютого 2011 20:36

На Буковині старшокласник випадково застрелив товариша

На Буковині старшокласник випадково застрелив товариша

У селі Тарасівці Новоселицького району Чернівецької області 15-річний школяр випадково застрелив з пневматичної рушниці 16-річного однокласника.

П'ятеро однокласників після уроків вирішили повправлятися у стрільбі з батькової рушниці. Один із хлопців влучив товаришеві просто у серце. 16-річного Дмитра ще живого швидка доправила до районної лікарні. Медики намагалися врятувати хлопця, однак марно.

Інцидент стався у загиблого вдома, у підвалі переобладнаному під спортзал. Його батько дав хлопцям свою пневматичну гвинтівку і показав як нею користуватись у зв'язку з тим, що наступного дня у школі мали відбутись змагання до Дня захисника Вітчизни в програмі яких була стрільба з пневматичної гвинтівки.

За словами директора школи, хлопці не раз збиралися у загиблого вдома. Діти весь час були під наглядом батька.

І про загиблого Дмитра, і про хлопця, який з необережності влучив у нього, в школі говорять тільки добре. Кажуть, що обидва школярі - з когорти найкращих учнів, з благополучних сімей.

За даним фактом міліція порушила кримінальну справу, правоохоронці з'ясовують подробиці трагедії. В школі до кінця тижня оголошено жалобу.

Зараз ви читаєте новину «На Буковині старшокласник випадково застрелив товариша». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути