четвер, 13 листопада 2008 09:07

Школярка застрелила однокласницю (ФОТО)

 
В середу, 12 листопада, в результаті події в школі Dillard High School, розташованій у Форт-Лодердейлі в штаті Флорида, США, загинула одна учениця.

За попередніми даними, вона отримала вогнепальні поранення в коридорі біля комп"ютерного класу. На місце події були викликані рятувальники, які доставили дівчину в лікарню, де лікарі констатували смерть. За даними телеканалу Local10, загибла, - Аманда Коллетт.

Інша учениця школи, у якої виявили пістолет, затримана для допиту. Про озброєну дівчину в кафе недалеко від школи повідомили очевидці. Офіційно вона поки не визнана підозрюваною.

Поліція поки не розкриває деталі події. Тим часом, як заявила газеті одна з батьків, "в цій школі постійно щось відбувається". Dillard High School, відзначає видання, є спеціалізованим учбовим закладом з поглибленим вивченням інформатики і мистецтв.

Раніше повідомлялося, що у зв"язку з подією учні Dillard High School були евакуйовані, проте до того моменту більшість вже покинула школу.

Пізніше стало відомо, що 15-річній учениці школи Dillard High School пред"явлено звинувачення у вбивстві.

Стали відомі і деякі подробиці того, що трапилося. За деякими даними, вранці в середу на зміні Теа Уїмберлі після розмови з 15-річною Амандою Коллетт вистрілила в дівчину з напівавтоматичного пістолета. Після цього Уїмберлі попрямувала в найближче кафе, сама подзвонила в службу порятунку і повідомила, що застрелила подругу.

Тим часом в школу приїхали рятувальники, які відправили Коллетт до лікарні, де лікарі констатували смерть школярки. Наголошується, що вона отримала вогнепальне поранення "у верхню частину тіла".

Уїмберлі заарештували в тому ж кафе і допитали у присутності діда. У поліції поки не пояснили мотиви злочину. Також не ясно, як дівчина оволоділа вогнепальною зброєю.

Школярку звинувачують у вбивстві першого ступеня і в застосуванні зброї на території школи. У адміністрації Dillard High School підкреслили, що подія є "окремим інцидентом", що зачепила лише двох дівчат, а в цілому у них "немає випадків насильства, подібного цьому, зовсім", додає телеканал Local10.

Як повідомлялося, 21 серпня, в одній з шкіл штату Теннессі в США 16-річний підліток застрелив свого однокласника. 16-річний хлопець застрелив товариша по навчанню в столовій школи в результаті сварки, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Школярка застрелила однокласницю (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути