пʼятниця, 16 березня 2007 18:28

На боротьбу з Луценком у Харків прибула Богатирьова

Міліція прагне зірвати або перешкодити проведенню в Харкові зустрічі народних депутатів з виборцями. Про це сказав у Харкові народний депутат Давид Жванія.

Він стверджує, що "міліція абсолютно сценарно спільно з міськими властями в деталях відпрацювали план зриву мітингу". При цьому нардеп повідомив, що міліційне керівництво Харкова "постійно зідзвонюється із заступниками міністра внутрішніх справ України", а також з міським керівництвом.

За словами Жванії, у Харкові зараз знаходиться координатор парламентської більшості Раїса Богатирьова, яка прибула в місто напередодні з групою народних депутатів від фракції Партії регіонів.

"Вчора ми просили, щоб під час проведення нашої зустрічі з жителями Харкова не було ніяких провокацій. Але те, що зараз твориться, окрім як запланована провокація, назвати не можна. Міліція спеціально розставила колони своїх співробітників, щоб не допустити людей на площу. Тому можу заявити, що міські власті Харкова за допомогою міліції чітко відпрацьовують партійне завдання", - сказав Жванія.

На площі Рози Люксембург в Харкові, де лідер громадянського руху "Народна самооборона" Юрій Луценко і нардепи Давид Жванія і Микола Катеринчук проводитимуть зустріч з виборцями і мітинг, правоохоронці вживають безпрецедентні заходи безпеки. Там зараз знаходиться також голова Харківської облдержадміністрації Арсен Аваков.

На площі присутні близько тисячі міліціонерів, які розділили площу на сектори і виставили правоохоронців у ланцюг по всьому периметру, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «На боротьбу з Луценком у Харків прибула Богатирьова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути