Ексклюзиви
понеділок, 14 лютого 2022 11:17

Монастирський знав про відео з Трухіним за 7-10 хвилин - патрульний

Монастирський знав про відео з Трухіним за 7-10 хвилин - патрульний
Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський заявив, що депутат від "Слуги народу" Олександр Трухін не дзвонив до нього і не звертався по допомогу після ДТП. Фото: facebook.com/moden.ua

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський знав про аварію за участі нардепа від "Слуги народу" Олександра Трухіна за 7-10 хв. після аварії.

Таку думку висловив патрульний Сергій Петрик, який виїжджав на ДТП, передає "Українська правда".

"Не секрет, що відео під кінець зміни ми зливаємо в базу. Працівники поліції до нього надалі не мають доступу. Є окремі відділи, які займаються цією ситуацією. І за наказом 1026, який є в поліції, далі воно переходить під керівництво відповідної особи", - розповів Петрик.

Тільки конкретна людина має право за запитом передавати чи пересилати відео під особистий підпис, або з поміткою в журналі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На сумку із цукерками "дивилася" камера: патрульний Петрик розповів про пропозицію Трухіна

"Наскільки швидко надійшла інформація до пана Монастирського? Думаю, хвилин за 7-10. Гадаю, там уже зателефонували, що така ситуація", - каже Петрик.

Додав, що, приїжджаючи на місце події, обговорює інформацію із командиром батальйону. Командир батальйону передає її командиру управління і командиру полку. Паралельно ця інформація іде через оперативного містом. І всі починають передавати цю інформацію своїм керівникам.

"Я не думаю, що охоплення цією інформацією було таким, що про неї знали п'ятеро осіб. Про неї знала практично вся поліція, усі керівники. Усе, що залежало від мене, я робив, а те, як вона дійшла до вищих органів - це вже не до мене", - підсумував поліцейський.

1 лютого журналісти опублікували відео, на якому Олександр Трухін у серпні 2021 року намагався залишити місце ДТП, підкупити поліцейських, обіцяв поговорити з міністром внутрішніх справ Денисом Монастирським.

Національна поліція до останнього не передавала Державному бюро розслідувань записи з відеореєстраторів поліцейських, які були на місці ДТП за участю народного депутата від "Слуга народу" Олександра Трухіна, заявив директор ДБР Олексій Сухачов.

Зараз ви читаєте новину «Монастирський знав про відео з Трухіним за 7-10 хвилин - патрульний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути