вівторок, 01 лютого 2022 23:24

"Я зараз із Денисом поговорю. Монастирським" - опублікували відео ДТП з нардепом Трухіним

"Я зараз із Денисом поговорю. Монастирським" - опублікували відео ДТП з нардепом Трухіним
З'явилося відео ДТП з Трухіним. Фото: РБК

"Слуга народу" Олександр Трухін намагався підкупити поліцейського, щоб покинути місце ДТП за своєї участі.

Журналістам вдалося поспілкуватися з поліцейським, який був присутній на місці ДТП. Саме його нагрудна камера зафіксувала важливі докази аварії за участю "слуги народу", йдеться в розслідуванні журналіста "УП" Михайла Ткача.

На кадрах видно, що Трухін намагався покинути місце аварії. Він переліз через огорожу та рушив у ліс. А коли поліцейські не дали йому піти - спробував їх підкупити. Депутат розповів, що в нього є з собою сумка, в якій 150 тис. грн. Та пропонував ці гроші за право піти з місця ДТП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партія Зеленського сформувала "чорний список" - на вильоті 61 депутат

"Давай я тихенько зараз у ліс піду. Я поговорю з Денисом… Монастирським. Потім знайдемося і я віддячу", - чути голос, схожий на Трухіна.

Він тричі відмовився проходити тест на алкодрагері. У нього були ознаки алкогольного сп'яніння.

Весь час наголошував, що не перебував за кермом автомобіля. Інші учасники аварії (крім одного - товариша Трухіна) при цьому стверджували, що машиною кермував саме народний депутат.

Аварія з участю автівки нардепа партії "Слуга народу" Олександра Трухіна сталася 23 серпня 2021 року на Бориспільській трасі поблизу Києва. За даними ЗМІ, Трухін за кермом Audi не дотримався безпечної дистанції і на великій швидкості в'їхав в автомобіль Ford, який протаранив автомобіль Daewoo.

Пізніше понад 30 медіа спочатку розмістили, а потім видалили інформацію про те, що нардеп потрапив у ДТП.

"Я нещадно боротимуся з тими, хто всупереч присязі використовує свої повноваження задля власного збагачення і порушує права людей", - заявив Монастирський.

"Гарантую, що патрульні продовжать притягувати до відповідальності за адмінправопорушення суддів, прокурорів і народних депутатів. Що більше буде відеокамер на вулицях міст і сіл України, то безпечніше почуватимуться громадяни. Я продовжу розвиток системи автоматичної фіксації правил дорожнього руху", - заявив міністр МВС.

Зараз ви читаєте новину «"Я зараз із Денисом поговорю. Монастирським" - опублікували відео ДТП з нардепом Трухіним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути