неділя, 25 червня 2017 18:10

"Могли бути живі, коли їх закопали" - подробиці вбивства двох підприємців

"Могли бути живі, коли їх закопали" - подробиці вбивства двох підприємців
Підприємця Юрія Безніщенка та його коханку Аллу Вітряк востаннє бачили у Полтаві 14 червня торік, коли сідали до авто. Фото - ЛІвий берег

Двох зниклих торік улітку підприємців Юрія Безніщенка та Аллу Вітряк знайшли в лісосмузі в Полтавській області. Тіла виявили завдяки підозрюваному, на котрого вивів автомобіль жертви Volkswagen Touareg.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримали вбивцю подружжя з Києва

Коли тіла ексгумували - з'ясувалося, що обом стріляли в голову. Можливо, жертви були ще живі, коли їх закопали. Про це йшлося у сюжеті ТСН.

"Убили їх один за одним. А потім звалили в яму, тому, так слідчі підозрюють, що вони були ще живі, коли взялися за руки і їх вже закопали", - розповів керівник управління поліції на Полтавщині Олег Бех.

Востаннє чоловіка та жінку бачили у Полтаві, коли вони разом сідали у чорний позашляховик. Поліція за цей час розслідувала різні версії – від розбійного нападу до замовного вбивства, не відкидали і того, що зниклі просто таємно виїхали з країни.

Дружина загиблого Олена рік жила сподіваннями, що чоловіка знайдуть живим, але на упізнанні підтвердила найстрашнішу версію. Тепер вона хоче лише одного – щоб поліція знайшла і покарала вбивцю. З її слів, ворогів у чоловіка не було, тож робочою версією правоохоронців стало вбивство з корисливих мотивів – задля заволодіння транспортним засобом жертви.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підприємця закатували до смерті та закопали за містом

36-річного чоловіка, який розібрав Volkswagen Touareg, вистежили у Полтаві. Йому повідомили про підозру за фактом незаконного заволодіння автомобілем. Однак ця підозра може бути не останньою.

"Враховуючи, що в його домогосподарстві знайдено і частини викраденого автомобіля, і він саме вказав місця поховання тіл жертв і пістолет, тому перевіряємо версію на причетність його до умисного вбивства", - наголосила заступник керівника відділу обласної прокуратури Наталія Лець.

Затриманий перебуває в СІЗО, його рішенням суду вже арештували на два місяці. Поліція припускає, що у чоловіка були спільники, а також підозрює його у скоєнні ще низки особливо тяжких злочинів.

Юрій Безніщенко та Алла Вітряк — підприємці з Полтави, які зникли торік 14 червня. Кілька днів тому в селі Гутирівка в одному з домогосподарств знайшли розукомплектовані частини до автомобіля Volkswagen Touareg, а також пістолет та набої до нього. На окремих деталях виявлені сліди речовини, схожої на кров. Власник домогосподарства повідомив, що на автомобіль із тілами натрапив поблизу села Абазівка. Трупи вже розкладалися, він їх закопав, авто та цінності забрав собі.

Зараз ви читаєте новину «"Могли бути живі, коли їх закопали" - подробиці вбивства двох підприємців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути