Ексклюзиви
четвер, 22 червня 2017 16:55

Затримали вбивцю подружжя з Києва
10

Телефонний зв'язок з Ольгою і Віталієм Зубенками зник 15 червня. Подружжя розшукали за 8 днів
Фото: Facebook Наталії Василенко
Телефонний зв'язок з Ольгою і Віталієм Зубенками зник 15 червня. Подружжя розшукали за 8 днів
Подружжя Ольгу та Віталія Зубенків убив мешканець Чернігівщини із спільницею. Представився магом, мав лікувати їх від безпліддя
Подружжя Ольгу та Віталія Зубенків убив мешканець Чернігівщини із спільницею. Представився магом, мав лікувати їх від безпліддя
Подружжя Ольгу та Віталія Зубенків убив мешканець Чернігівщини із спільницею. Представився магом, мав лікувати їх від безпліддя

Поліція повідомила шокуючі подробиці вбивства подружжя Ольги та Віталія Зубенків із Києва. Чоловіка забили до смерті, на тілі жінки виявили ножові поранення. У вбивстві поліція підозрює уродженця Чернігівщини та його знайому.

Молоді люди востаннє спілкувалися із рідними 14 червня, наступного дня правоохоронці отримали заяву про їх зникнення.

"Востаннє говорила з сестрою близько 22:00. Вона була у чудовому настрої - готувала вечерю, збиралася в душ. Наступного дня у неї мав бути вихідний, хотіла відпочити вдома. Потім забрати передачу від мами з Рівного. Коли вранці набрала сестру, телефон був поза зоною. Вирішила, що вона спить. За передачею не приїхала. Почали шукати. З'ясували, що Віталік теж не вийшов на роботу, чого раніше ніколи не було", - розповіла Ірина Журавель, сестра Ольги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зниклу сімейну пару з Києва знайшли жорстоко вбитими

Працівники карного розшуку встановили, що останній телефонний дзвінок Зубенки зробили з Чернігівської області. Після цього їх телефони були вимкнені. Оперативники вирушили туди. Тіла чоловіка і жінки з ознаками насильницької смерті виявили закопаними біля ферми в одному із сіл Чернігівщини.

Останній телефонний дзвінок подружжя зробило із Чернігівської області

"Попередньо встановили, що подружня пара тривалий час не могла мати дітей. У результаті вони познайомилися з чоловіком, який за допомогою магії пообіцяв їм допомогти, - розповів начальник Головного управління Національної поліції Києва Андрій Крищенко. - Коли вони за попередньою домовленістю приїхали на Чернігівщину, псевдоцілитель вбив чоловіка і жінку та закопав тіла біля ферми. Спочатку співробітники карного розшуку вийшли на слід його спільниці, яку затримали неподалік місця події. Підозрюваного у вбивстві затримали на базі відпочинку в Черкаській області. Зараз із ними спілкуються слідчі. За вбивство двох людей їм загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне увʼязнення".

Ольга родом із Рівного, Віталій - із селища Городок Радомишльського району на Житомирщині. У столиці жили п'ять років. Три роки тому одружилися. Ольга працювала флористом. Віталій - пекарем у магазині та в ресторані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вийшов подихати повітрям і зник

У затриманих вилучили окультну літературу, амулети та різноманітні ритуальні предмети.

Правоохоронці встановлюють всі обставини події та перевіряють можливу причетність затриманих до аналогічних злочинів.

У Києві зникло подружжя 27-річні Ольга та Віталій Зубенки. З 15 червня мобільні телефони обох недоступні. З орендованої квартири нічого не зникло.
Ольга родом із Рівного, Віталій - із селища Городок Радомишльського району на Житомирщині. У столиці живуть п'ять років. Три роки тому одружилися. Ольга працювала флористом. Віталій - пекарем у магазині та в ресторані. Рідні подружжя кажуть, що Ольга з Віталієм більшість часу присвячували роботі. Рідко виходили кудись на відпочинок. Ні з ким не ворогували, кредитів не мали.

Зараз ви читаєте новину «Затримали вбивцю подружжя з Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути