вівторок, 20 червня 2017 07:20

Подружжя Зубенків зникло безвісти

У Києві зникло подружжя 27-річні Ольга та Віталій Зубенки. З 15 червня мобільні телефони обох недоступні. З орендованої квартири нічого не зникло.

Ольга родом із Рівного, Віталій — із селища Городок Радомишльського району на Житомирщині. У столиці мешкають п'ять років. Три роки тому одружилися. Ольга працювала флористом. Віталій — пекарем у магазині та в ресторані.

— Востаннє говорила з сестрою 14 червня близько 22:00. Вона була у чудовому настрої — готувала вечерю, збиралася в душ, — розповідає 28-річна Ірина Журавель, сестра Ольги. — Наступного дня у неї мав бути вихідний, хотіла відпочити вдома. Потім забрати передачу від мами із Рівного. Коли вранці набрала сестру, телефон був поза зоною. Вирішила, що вона спить. За передачею не приїхала. Почали шукати. З'ясували, що Віталік теж не вийшов на роботу, чого раніше ніколи не було. Через консьєржа знайшли власника квартири, де жили. Думали, може їм обом стало погано. Вдома не застали. В квартирі все на своїх місцях, ліжко застелене. Із речей не знайшли тільки Оліної сумочки та українських паспортів. Закордонні — на місці. Навіть невелика сума грошей.

Рідні подружжя кажуть, що Ольга з Віталієм більшість часу присвячували роботі. Рідко виходили кудись на відпочинок. Ні з ким не ворогували, кредитів не мали.

— Вони ніколи не позичали грошей. І кредитів не брали, — додає Ірина. — Намагалися самотужки наскладати.

Рідні звернулися до поліції. Подружжя розшукують.

Зараз ви читаєте новину «Подружжя Зубенків зникло безвісти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути