Ексклюзиви
вівторок, 25 січня 2011 13:40

Митники знайшли опій у прямій кишці українця

Митники знайшли опій у прямій кишці українця

23 січня у Вінницькій області на митному посту "Дністер" міста Могилів-Подільського був затриманий громадянин України, який намагався перенести з Молдови наркотики у своїх нутрощах.

Як повідомив Gazeta.ua заступник начальника Вінницької митниці Олександр Ткачук, порушником виявився 34-річний мешканець Могилів-Подільського.

"За попередніми даними він вже був двічі судимий. Казав, що тимчасово не працює . У нас були підстави провести особистий огляд. Які саме - не скажу, це оперативна робота наших співробітників. При особистому догляді виявили частину шприца, запаяного у поліетилен у прямій кишці чоловіка", - сказав він.

Щоб вивести шприц з організму затриманого, звернулись по допомогу до проктолога місцевої лікарні. Після прийняття проносного затриманим шприц вийшов.

"В шприцові виявили три кубічних міліметра коричневої мутної рідини. Дуже схожу на опій", - зауважив Ткачук.

Результати експертизи ще невідомі. Якщо припущення щодо опію підтвердяться, буде відкрито кримінальну справу щодо контрабанди наркотиків. Затриманий знаходиться під вартою у Могилів-Подільському. Слідчі дії тривають.

Раніше повідомлялося, що у Вінницькій виправній колонії №86 дружина засудженого намагалася передати 16 г макової соломки. Наркотики розклала по 4 грами по пакетиках та замаскувала у чотирьох цибулинах, вийнявши серцевину.

Зараз ви читаєте новину «Митники знайшли опій у прямій кишці українця ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути