вівторок, 02 листопада 2021 15:46

Мільярдера Галантерника оголосили в міжнародний розшук

Одеського мільярдера 51-річного Володимира Галантерника Національне антикорупційне бюро оголосило в міжнародний розшук у справі про розкрадання громадської землі в Одесі.

Галантерник зник у Харкові 31 серпня 2021 року і тепер переховується від органів досудового розслідування. Такі дані внесло НАБУ в базу даних МВС.

Автор: wanted.mvs.gov.ua
  Національне антикорупційне бюро оголосило в міжнародний розшук   одеського бізнесмена Володимира Галантерника у справі про розкрадання громадської землі в Одесі
Національне антикорупційне бюро оголосило в міжнародний розшук одеського бізнесмена Володимира Галантерника у справі про розкрадання громадської землі в Одесі

Галантернику інкримінують створення злочинної організації, присвоєння і розтрата майна, відмивання грошей і зловживання владою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Афера на пів мільярда в Одесі: підозрюваний експрокурор назвав відомі прізвища

Бізнесмен живе в Лондоні. В Одесі володіє частками на ринках "Привоз", "7-й кілометр", у торгово-розважальних центрах City Center, City Center "Котовський", "Аркадія Сіті" й бутик-готель De Paris.

У 1990-х був пов'язаний з угрупованням Олександра Ангерта на прізвисько "Ангел", за даними ЗМІ.

6 жовтня генеральна прокурорка Ірина Венедіктова підписала підозру міському голові Одеси Геннадію Труханову й 17 посадовим особам міста у справі про незаконне заволодіння землею.

Підозри оголосили одеському бізнесмену Володимиру Галантернику, експрокурору Одеської області Олегу Жученку й директору департаменту Одеської міської ради Олексію Спектору.

У підозрі йдеться про купівлю за завищеною ціною колишнього аеродрому "Застава" й збанкрутілого заводу "Краян", відведенні із власності міста земельної ділянки й видаванні дозвільних документів на будівництво об'єкту "Реконструкція курортно-оздоровчого комплексу", замість якого побудували житловий комплект Greenwood.

Зараз ви читаєте новину «Мільярдера Галантерника оголосили в міжнародний розшук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути