Ексклюзиви
понеділок, 17 вересня 2012 14:37

Кривдника Саші Попової посадили на 12 років

Кривдника Саші Попової посадили на 12 років
Олександр Косінов побив Сашу Попову у березні цього року в парку Миколаєва. Фото: bigmir.net

Сьогодні у Миколаєві суд оголосив вирок у справі про жорстоке побиття 18-річної Олександри Попової, повідомляє ТСН.

Обвинуваченого у побитті дівчини Олександра Косінова засудили до 12 років позбавлення волі: 10 років дали за замах на вбивство, 2 роки - за крадіжку особистого майна дівчини (він вкрав її телефон).

Таке рішення суд ухвалив, врахувавши пом'якшуючі обставини: що раніше Косінов не бував на лаві підсудних, має на утриманні маленьку дитину і позитивно характеризується на роботі.

Однак окрім тюремного ув'язнення, згідно з рішенням суду Косінов повинен відшкодувати сім'ї Попових 100 тисяч гривень моральних збитків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для повної реабілітації Саші треба 2-3 роки — мама Олександри Попової

Також йому доведеться відшкодувати матеріальний збиток лікарні швидкої медичної допомоги - це 9361 гривня, і збитки матері Саші Попової Алли Гудзь - 9182 гривні. Ще Косінов має сплатити 707 гривень судових витрат.

Нагадаємо, Олександр Косінов побив Сашу Попову у березні цього року в парку Миколаєва. До лікарні її привезли роздягнену, з черепно-мозковою травмою, набряком головного мозку, розривом легені та численними переломами. Дівчина майже два місяці пролежала в комі, зараз проходить реабілітацію.

Прокуратура просила для підсудного Косінова 15 років позбавлення волі на підставі обставин, які обтяжують покарання - тяжкі наслідки для життя та здоров'я жертви, а також те, що Косінов був напідпитку, коли бив дівчину. Також обвинувачення вимагало відшкодування матеріальних витрат родині Попових.

Зараз ви читаєте новину «Кривдника Саші Попової посадили на 12 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути