Ексклюзиви
пʼятниця, 03 квітня 2020 19:18

Коронавірусу не було: донька померлої жінки викрила чиновника і показала документ

59-річна Олена Грищенко із села Козацьке у Сумській області, яка лежала в одній палаті конотопської лікарні з померлою знахаркою, не була інфікована коронавірусом.

Відповідну заяву зробила її донька Олена Приходько та виклала фото результатів тесту ПЛР у Facebook. Жінка звинуватила чиновників у поширенні фейків і самопіарі.

Автор: facebook.com/Олена Приходько
  59-річна Олена Грищенко із села  Козацьке у Сумській області  не була інфікована коронавірусом
59-річна Олена Грищенко із села Козацьке у Сумській області не була інфікована коронавірусом

"Не могли змовчати, бо душа болить за найдорожчу людину - нашу маму, з якою не дозволили попрощатися, провести в останню її дорогу так, як вона того заслужила за роки свого життя. Бо боляче, коли в час важкої утрати, через пусті обвинувачення замість підтримки ти підпадаєш під загальне цькування. Коли знайомі відвертаються, коли замість слів співчуття чуєш звинувачення", - написала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інфікований COVID-19 житомирянин позиватиметься до мера

Водночас жінка запевнила, що не ображається на людей, які залякані інформацією, яка оприлюднюється ЗМІ.

"Адже це говориться офіційно - значить це правда. А все "дякуючи" голослівним заявам нашого мера, очільника нашого міста, який замість того, аби заспокоювати населення в такий важкий емоційно час тоді, коли навколо ми тільки і чуємо звідусіль про загрозу - він сіє паніку. Робить піар і славу на чужому горі, використовує неперевірену або і взагалі вигадану власною уявою інформацію і несе її в масу, розголошує фейк на всю країну. Нашої мами не повернути, але ми не хочемо, щоб її останні хвилини життя були використані задля корисливих цілей, щоб пам'ять про неї була спаплюжена", - додала Олена.

Про смерть 59-річної жінки із села Козацьке Конотопського району стало відомо 31 березня. Відомо, що вона лежала в одній палаті зі знахаркою, в якої вже після смерті виявили коронавірус.

Зараз ви читаєте новину «Коронавірусу не було: донька померлої жінки викрила чиновника і показала документ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути