Ексклюзиви
четвер, 02 квітня 2020 16:56

Інфікований COVID-19 житомирянин позиватиметься до мера

Інфікований COVID-19 житомирянин позиватиметься до мера
49-річний житомирянин, який захворів на новий коронавірус, позиватиметься до мера. Фото: facebook.com/vadimoptimist

Житомирянин 49-річний Вадим, який захворів на коронавірус, уже виписався з лікарні. Тепер чоловік ще два тижні перебуватиме на самоізоляції і здасть повторний тест.

Після того позиватиметься до мера Житомира за наклеп. Адже після того, як той заявив, що Вадим занедужав, коли возив на австрійський гірськолижний курорт туристів, проти нього відкрили кримінальне провадження.

Вадим, як і раніше, запевняє, що до Австрії їздив лише з товаришем та його сином. А після повернення вони були на самоізоляції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Це фейк: заражений коронавірусом житомирянин записав відеозвернення

"Кримінальної справи проти мене ніхто не закривав. Зі мною, правда, ніхто досі не зв'язується. Але я думаю, що її вирішили притримати, щоб я багато не говорив. Але, повірте, правду я озвучуватиму постійно", - говорить Вадим на відео у Facebook.

Додає, що за час, який він провів замкнений у лікарняному боксі, на нього вилили багато брехні і бруду. Переконаний, що правда має бути з'ясована в суді.

Міський голова Житомира Сергій Сухомлин повідомив, що інфікований коронавірусом житомирянин, який захворів після повернення з австрійського курорту, возив туди групу туристів. Виявилося, що чоловік працює в турагентстві. Проти чоловіка відкрили кримінальне провадження. А відпочивальників шукають поліцейські.

Зараз ви читаєте новину «Інфікований COVID-19 житомирянин позиватиметься до мера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути