Ексклюзиви
вівторок, 21 червня 2016 13:28

Кількість хворих у Ізмаїлі збільшується

Кількість хворих у Ізмаїлі збільшується

У ніч проти вівторка, 21 червня, до лікарень Ізмаїла із отруєнням надійшли 28 осіб, серед яких 12 – діти. Загалом від початку епідемії захворіло 460 людей. Про це повідомив мер Ізмаїла Андрій Абрамченко.

"На стаціонарному лікуванні зараз перебувають 215 осіб, серед яких 111 дітей. Всі вони забезпечені медикаментами і водою. Сьогодні при загальному зниженні кількості хворих має місце збільшення кількості дорослих, які звертаються за лікарською допомогою. Головна причина - зневага до суворого виконання елементарних правил санітарії та гігієни", — сказав Абрамченко.

Незважаючи на попередження, деякі люди все-таки купаються в місцевих водоймах, тим наражають на небезпеку себе та оточуючих.

Найближчим часом у місті проведуть гіперхлорування води. Тим часом санепідеміологи радять продовжити карантин.

Читайте також: 17-річний робочий загинув під завалом будинку

Нагадаємо, увечері суботи, 18 червня, кількість жителів Ізмаїла Одеської області, які звернулися до лікарень із гострими кишковими інфекціями, сягнула понад 300 осіб. У всіх діагностують гострі кишкові інфекції. Люди пили водопровідну воду, в яку могли потрапити нечистоти після проливного дощу в місті. В Ізмаїлі оголосили надзвичайну ситуацію. У місті закрили всі заклади громадського харчування та ринки. У магазинах заборонили продавати продукти, що швидко псуються. У місті виставили охорону біля водойм, людям не дозволяють у них купатися. Працівники санепідслужби проводять заходи з дезінфекції по всьому місту.

Зараз ви читаєте новину «Кількість хворих у Ізмаїлі збільшується». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути