понеділок, 26 жовтня 2020 17:33

Їхав із парканом на бампері: з'явилося повне відео з неадекватом на краденому авто

Їхав із парканом на бампері: з'явилося повне відео з неадекватом на краденому авто
В Одесі водій під кайфом протаранив авто поліцейських і влаштував ще 4 ДТП. Фото: facebook.com/odesapolice

У мережі з'явилося повне відео інциденту з неадекватним водієм на Subaru, який протаранив поліцейське авто і влаштував гонитву.

Виявилось, це не всі дивацтва, вчинені під дією наркотиків. Про це свідчить відео, яке розмістили в Youtube співробітники КУ "Центр-077".

На кадрах видно, як чоловік ходив центром міста з кийком у руках та стільцем, який поставив просто посеред перехрестя на дорозі. Згодом там же він встановив стіл і ще один стілець. Після цього чоловік почав чіплятися до перехожих і вмовив одного поїхати з ним.

Кермуючи позашляховиком, він виїхав на зустрічну смугу і ледь не потрапив у лобову ДТП. Автівка змогла оминути неадекватного водія. Але потім він все ж зачепив Mercedes. Водій легковика почав переслідування і викликав поліцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Авто чуже, куди їхав – не бачив: нові подробиці про неадеквата на позашляховику

У цей час порушник врізався у вантажівку. Водій-свідок на іншому легковику рушив за ним разом з Mercedes. Через деякий час їм вдалося заблокувати гонщика на одній з вулиць міста, де він висадив свого пасажира. Чоловіки вийшли з авто і щось почали говорити порушнику. Але, як тільки на місце події приїхали копи, він протаранив легковик переслідувача і поїхав далі. Тепер за неадекватним водієм поїхали, окрім очевидців і Mercedes, ще і копи.

На Італійському бульварі поліцейським вдалося перехопити порушника, який їхав по вулиці з металевим забором на бампері. Поруч перебували більше десятка приватних охоронців, вони стояли біля свого офісу. Один з них побіг допомогати затримувати водія, але той натис на газ і протаранив службову автівку. Автомобіль охоронців і копи на протараненому авто поїхали за ним.

Неадекватного водія вдалось затримати після того, як він врізався у дерево.

Аварія трапилися вчора, 25 жовтня, в Одесі. 41-річний водій Subaru під дією наркотичних речовин протаранив авто поліцейських, а потім поїхав далі, влаштувавши ще 4 ДТП. Інший екіпаж, який рухався з увімкненими спецсигналами на допомогу колегам, зіткнувся з автомобілем Nissan на вулиці Водопровідній. Двоє поліцейських та пасажири автомобіля Nissan перебувають у лікарні. Як виявилося, ключи від позашляховика Subaru неадекват викрав у дівчини в одному з барів. Поліцейські відкрили кримінальне провадження одразу за кількома статтями.

Зараз ви читаєте новину «Їхав із парканом на бампері: з'явилося повне відео з неадекватом на краденому авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути