Ексклюзиви
вівторок, 13 жовтня 2020 15:16

Хотіла пожартувати: третьокласниця повідомила про замінування школи

Хотіла пожартувати: третьокласниця повідомила про замінування школи
Школярка вирішила пожартувати Фото: 4studio.com.ua

У Дніпрі школярка вирішила пожартувати. Вона подзвонила у поліцію і сказала, що у школі вибухівка. Про це повідомили в пресслужбі Нацполіції Дніпропетровської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хотів розважитися: чоловік повідомив про замінування відділу поліції

"12 жовтня близько 15:20 на лінію "102" надійшло повідомлення про замінування однієї зі шкіл м. Дніпра. З навчального закладу евакуювали 120 учнів і вчителів, після чого працівники вибухотехнічної служби обстежили будівлю школи та прилеглу територію. В результаті жодних вибухових або небезпечних пристроїв виявлено не було", - йдеться у повідомленні.

Поліцейські з'ясували, хто здійснив дзвінок. Про замінування школи повідомила учениця 3-го класу. У присутності батьків та психолога 8-річна дівчинка пояснила, що це був жарт. Про наслідки своїх дій дитина не здогадувалась.

За жарт дитини відповідатимуть її батьки. Поліцейські склали на них адмінпротокол за невиконання батьківських обов'язків.

У поліцію повідомили, що замінували одну зі шкіл у Білій Церкві. Дзвонив невідомий. При спробі поліцейських знову з ним зв'язатись мобільний телефон був уже вимкнений. Групи реагування патрульної поліції оперативно перевірили всі школи та підвальні приміщення. Факт не підтвердився. У цей час працівники карного розшуку спільно зі співробітниками ювенальної превенції швидко встановили особу "мінера". Ним виявився учень 8-го класу.

Зараз ви читаєте новину «Хотіла пожартувати: третьокласниця повідомила про замінування школи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути