пʼятниця, 09 жовтня 2020 10:02

Хотів розважитися: чоловік повідомив про замінування відділу поліції

Хотів розважитися: чоловік повідомив про замінування відділу поліції
Свій вчинок він пояснив тим, що йому стало нудно і з метою розваг він телефонував на лінію "102"

У Мелітополі Запорізької області поліцейські розшукали й затримали чоловіка, який повідомив, що відділ поліції заміновано. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік лякав мінуванням і вимагав гроші

"6 жовтня, близько 11-ї, до Мелітопольського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області зі служби "102" надійшло повідомлення від невідомого чоловіка про замінування Мелітопольського відділу поліції. Працівників Мелітопольського відділу поліції евакуювали. Приміщення відділу поліції було ретельно обстежено фахівцями-вибухотехніками. Під час огляду місця події вибухонебезпечних предметів не виявлено" , – йдеться в повідомленні.

Поліцейські встановили особу чоловіка, який повідомив про замінування. Ним виявився житель Мелітопольського району 2001 року народження. 18-річного чоловіка розшукали в селі Терпіння, в будинку одного з односельців. Чоловік перебуває на обліку в лікаря-психіатра. Свій вчинок він пояснив тим, що йому стало нудно і з метою розваг він телефонував на лінію "102". За місцем проживання чоловіка поліцейські провели обшук і вилучили мобільний телефон та сім-картку.

Як зазначили в поліції, за останній час чоловік уже не вперше телефонує на лінію "102" та повідомляє про замінування адміністративних будівель. У вересні цього року за аналогічне правопорушення його притягнули до адміністративної відповідальності. Тепер йому повідомили про підозру за неправдиве повідомлення про загрозу безпеки громадян. Чоловіку загрожує від 3 до 6 років позбавлення волі.

46-річний житель міста Василівка Запорізької області заявив про замінування всіх електростанцій України і вимагав від правоохоронців $1 млрд. Працівники СБУ встановили, що дзвінок надійшов з території Запорізької обласної психіатричної лікарні. А чоловік, який повідомив про замінування та вимагав гроші, проходить там лікування.

Зараз ви читаєте новину «Хотів розважитися: чоловік повідомив про замінування відділу поліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути