понеділок, 12 березня 2018 17:02

"Хочеться вислухати повністю свідків" - учасник харківської трагедії відмовився свідчити

"Хочеться вислухати повністю свідків"  - учасник харківської трагедії відмовився свідчити
Геннадій Дронов, якого обвинувачують у смертельній аварії в Харкові, відмовився давати свідчення. Фото - Znaj.ua

Геннадій Дронов, якого обвинувачують у смертельній аварії на перехресті вул. Сумській та Мечникова в Харкові, відмовився давати свідчення. Підозрюваних у Київському районному суді міста допитували сьогодні, 12 березня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Там облич не було" - суд заслухав потерпілих у справі харківської ДТП

"Хочу принести свої співчуття. Хочеться вислухати повністю свідків. Посилаюся на статтю 63 Конституції України (вона говорить, що особа не несе відповідальності за відмову давати показання або пояснення щодо себе, членів сім'ї чи близьких родичів - ГПУ)", - заявив Дронов після того, як адвокати потерпілих закінчили ставити свої питання підозрюваній Олені Зайцевій.

Дронов не відмовився від свідчень, каже його адвокат Сергій Перепелиця.

"Ми дотримуємося прийнятої разом позиції. Мій клієнт не відмовився від свідчень, він вимагає дотримання процедури, аби були заслухані всі. Це люди, заявлені прокуратурою, в тому числі і поліцейські, які були поряд і приїхали на виклик", - говорить Перепелиця.

12 березня у Київському райсуді Харкова триває чергове засідання у справі про аварію, що забрала життя 6 осіб. Обвинувачена Олена Зайцева розповіла суду свою версію подій, а також чим і де займалася напередодні. 18 жовтня 2017 року в Харкові сталася смертельна аварія за участю автомобіля Lexus, що їхав на червоне світло і від зіткнення з Volkswagen Touareg вилетів на тротуар і перекинувся. Позашляховиками кермували студентка Олена Зайцева та підприємець Геннадій Дронов. Обом загрожує до 10 років в'язниці. Київський районний суд Харкова досі не визначив швидкість автомобілів учасників ДТП.

Зараз ви читаєте новину «"Хочеться вислухати повністю свідків" - учасник харківської трагедії відмовився свідчити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути