середа, 28 листопада 2018 18:29

Гроші збирали небайдужі: що зробили з тілом керченського стрільця

Гроші збирали небайдужі: що зробили з тілом керченського стрільця
Керченського стрільця поховали під чужим ім'ям. Фото: Nvdaily

Керченського стрілка Владислава Рослякова кремували і поховали під чужим прізвищем два тижні тому.

Гроші на похорони збирали небайдужі люди, всього вдалося зібрати 101 тисячу рублів, понад 42 тисячі гривень. Про це повідомляє видання 360.

"Одразу після трагедії люди, які співчувають матері Владислава Рослякова, почали збір коштів на похорони 18-річного студента і написали жінці лист, в якому висловили співчуття. У листі Владислава називають "жертвою життєвих обставин", а жінці бажають не опускати руки і терпляче нести "цей важкий хрест", - пише видання.

Мати стрільця Галина Рослякова після трагедії на місяць потрапила до лікарні. За словами сусідки, після виписки жінка вийшла на роботу, але в свою квартиру не повернулася. Днями тільки приходила, щоб викинути всі речі сина. Жінка тепер не живе за своєю звичною адресою - вона зняла квартиру і живе замкнуто.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Керченському коледжі знову НП: затримали студентів із Росії

"Їй соромно перед людьми, боляче і прикро, ніяк вона не почувається. Вона пішла на знімну квартиру, але навіть мені не сказала, куди саме. З другої адреси її і зовсім сусіди вигнали. Бояться, сказали. Я їй співчуваю, адже у мене теж є діти", - розповіла сусідка Галини Рослякової.

17 жовтня Владислав Росляков зайшов до Керченського політехнічного коледжу та розстріляв там учнів і викладачів. Під час теракту загинули 23 людини і ще кілька десятків отримали важкі поранення.

Зараз ви читаєте новину «Гроші збирали небайдужі: що зробили з тілом керченського стрільця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути