Ексклюзиви
середа, 07 березня 2007 09:48

Грач назвав Ющенка імпотентом

Народний депутат України, голова кримських комуністів Леонід Грач вважає, що Президент Віктор Ющенко не може допомогти США "вирвати Україну зі сфери впливу Росії", оскільки є "політичним імпотентом".

Про це Грач заявив у коментарі виданню Російська лінія. Він зазначив, що США роблять ставку на лідера БЮТ Юлію Тимошенко, щоб контролювати енергоресурси планети.

Коментуючи візит Тимошенко до США, Грач зазначив, що керівництво США вже давно намагається реалізувати "план одноособового правління світом".

"Для здійснення цієї мети їм потрібен міцний контроль над енергоресурсами планети. Сьогодні вони хочуть добратися до нафтогазових родовищ Сибіру. Антиросійські виступи Ющенка, Саакашвілі та прибалтійських лідерів є в цьому плані ланками одного ланцюга. Ці країни я називаю лишайним поясом навколо Росії", - сказав Грак.

На його думку, американцям потрібна "плеяда сильних лідерів, які могли б вирвати Україну зі сфери впливу Росії".

"Одного Ющенка для цього вже недостатньо, сьогодні він уже виступає в ролі "політичного імпотента", - заявив він.

"У той же час, Юлія Тимошенко не тільки неврівноважена людина, готова на будь-які політичні альянси, вона готова вірою і правдою служити американським інтересам на Україні, аби стати лідером обновленої п"ятої колони, яка виникла на східнослов"янському напрямку. Саме від неї і варто очікувати нового напливу антиросійської політики", - сказав Грач.

Нагадаємо, напередодні Грач також заявив, що в Конституції АРК зазначено, що автономія має повне право на міжрегіональне співробітництво з іншими державами і на відкриття своїх представництв, пише Обком.

Зараз ви читаєте новину «Грач назвав Ющенка імпотентом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути