Ексклюзиви
четвер, 22 березня 2012 13:07

Французький вбивця євреїв і арабів загинув - він чинив опір 32 години

Підозрюваний у нападі на єврейську школу в Тулузі в четвер загинув під час штурму його квартири спецназом, передає французький телеканал BFMTV.

ЗМІ повідомляють, що 23-річний Мохаммад Мера, який забарикадувався у власній квартирі, чинив опір спецназу, який у відповідь застосував паралітичний газ.

Один поліцейський був убитий і троє отримали поранення, поки завдання з ліквідації злочинця було виконано.

Незадовго до штурму до будинку в облозі прибув глава МВС Франції Клод Геан, який здійснював керівництво операцією. Також за периметр оточення навколо будівлі були пропущені декілька карет "швидкої допомоги" і пожежних машин.

Нагадаємо, що злочинець на моторолері 19 березня під'їхав до єврейського коледжу в Тулузі і відкрив стрілянину по групі учнів, батькам та вчителям.

Загинув 30-річний викладач, двоє його дітей і дочка директора коледжу. Важко поранили 17-річного підлітка.

Крім того, 11 і 15 березня невідомий, пересуваючись на моторолері, розстріляв одного військовослужбовця в штатському в Тулузі і двох військових у формі в місті Монтобан за 50 км від Тулузи. Всі загиблі були магрибського походження.

Передбачуваний вбивця військових і дітей - Мера - в середу ввечері забарикадувався у своїй квартирі в Тулузі. У будинку були відключені світло, газ і вода.

Бійці спецпідрозділу поліції Raid всю ніч з проміжками у півтори години кидали в притулок передбачуваного вбивці по дві-три світлошумові гранати, щоб послабити його волю до опору.

Зараз ви читаєте новину «Французький вбивця євреїв і арабів загинув - він чинив опір 32 години». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути