субота, 17 березня 2012 14:28

Подвійний теракт у Дамаску: 27 людей загинули, близько 100 поранених
22

Фото: Фото: Reuters

Не менше 27 людей загинули і 97 отримали поранення в результаті терактів в Дамаску, які відбулися в суботу. Про це повідомляє сирійське державне телебачення з посиланням на міністерство охорони здоров'я країни.

Більшість загиблих - мирні мешканці, цитує ИТАР-ТАСС міністра охорони здоров'я Сирії Ваїля Надіра аль-Халакі. Серед загиблих є військовослужбовці та поліцейські.

За кермом автомобілів, начинених вибухівкою, перебували терористи-смертники. Один з терактів був здійснений поруч з будівлею військової контррозвідки, в районі площі Тахрір. Інший вибух прогримів на площі Омейядів, де два дні тому проходив масовий мітинг громадськості на підтримку президента Башара Асада. Сили безпеки блокували розташовані поблизу міські квартали.

Вибухи у вихідний день стали шоком для мешканців Дамаска. В суботу працюють навчальні заклади, і другий теракт на кільцевій розв'язці Джамарік, поруч з Митним управлінням і декількома будинками силових відомств, змусив понервувати чимало сімей. Через цю жваву площу проходить маршрут мікроавтобусів, які доставляють студентів в державний університет.

Зараз ви читаєте новину «Подвійний теракт у Дамаску: 27 людей загинули, близько 100 поранених». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути