Ексклюзиви
четвер, 20 вересня 2018 18:08

Екс-директору табору "Вікторія" висунули нові звинувачення

Екс-директору табору "Вікторія" висунули нові звинувачення
Екс-директору одеського табору "Вікторія" Петросу Саркісяну та його заступниці Тетяні Ланіній оголосили нове обвинувачення. Фото - Факти

Екс-директору одеського табору "Вікторія" Петросу Саркісяну та його заступниці Тетяні Ланіній оголосили нове обвинувачення.

Їх звинувачують у підробці документів та розкраданні коштів. Чиновники завдали державі збитків на понад 120 тис. грн. Адже за штатним розписом у таборі працювали "мертві душі", за даними прокуратури.

У тому, що в таборі замість реальних працівників були "мертві душі", директор винним себе не вважає. Стверджує - просто підписував документи, які приносила заступниця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трагедія у "Вікторії": на згарищі виявили жахливі знахідки

"Вихователі за роботу практично 24 години на добу, отримували 2, 5 тисячі гривень. Ну хто б з вас на цю зарплату попрацював би 8 годин. Як вона пояснила мені в сльозах, ці гроші дійсно вона писала і доплачували тим вихователям, які переробляли весь цей час. Я не знаю, чому мене туди приліпили", - заявив Петрос Саркісян.

16 вересня торік у Одеському дитячому оздоровчо-спортивному таборі "Вікторія" сталася пожежа. Загинуло троє дівчаток. Ще троє дітей скалічилися. Причина займання досі не встановлена.

Зараз ви читаєте новину «Екс-директору табору "Вікторія" висунули нові звинувачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути